stirisud.ro vantul puternic cauzeaza pagube in teleorman copaci doborati si acoperisuri smulse

Vântul Puternic Cauzează Pagube în Teleorman: Copaci Doborâți și Acoperișuri Smulse

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” Teleorman a raportat că vântul puternic din data de 23 decembrie a generat șapte situații de urgență, necesitând intervenția pompierilor militari pentru a ajuta cetățenii afectați.

Incidentele Raportate

  1. Copac Căzut pe Carosabil: Pe DJ 503, între Videle și Moșteni, fără victime. Salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Videle au intervenit pentru a elibera carosabilul.
  2. Alt Copac Doborât: Pe DC 18, între Drăgănești-Vlașca și Comoara, fără victime. Pompierii de la Drăgănești-Vlașca au acționat pentru degajare.
  3. Copac Căzut pe DJ 503: Între Moșteni și Botoroaga, blocând traficul. Pompierii din Videle au intervenit pentru a relua circulația.
  4. Copac Doborât pe DJ 503: Între Târnava și Drăgănești-Vlașca, fără victime. Situația a fost rezolvată de salvatorii din Videle.
  5. Copac Căzut pe o Casă: În Videle, cartierul Tămășești. Intervenție a pompierilor și a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Videle, fără victime.
  6. Acoperiș Desprins: În Videle, cartier Tămășești, fără victime. Pompierii au îndepărtat elementele de construcție.
  7. Stâlp de Telecomunicații Căzut: Pe DN 65 E, în Voievoda, fără victime. Intervenție a Gărzii de Intervenție Furculești.

Recomandări pentru Prevenirea Situațiilor de Urgență

Pompierii recomandă prudență pe stradă, evitarea deplasării în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți, și parcare la distanță sigură față de aceste obiecte. De asemenea, se recomandă îndepărtarea copacilor sau ramurilor uscate care ar putea cădea și provoca victime sau pagube materiale.

Concluzie

Vântul puternic din Teleorman a provocat mai multe incidente, necesitând intervenția rapidă a pompierilor pentru a asigura siguranța cetățenilor și a bunurilor. Aceste evenimente subliniază importanța măsurilor de precauție și a reacției prompte în situații de urgență.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Reclama ta aici! Promovează-ți afacerea și atinge noi clienți. Contactează-ne pentru detalii despre publicitate!

Contactează-ne pe WhatsApp