stirisud.ro val de conditii meteorologice extreme in prahova ploi lapovita si ninsori prevazute

Val de Condiții Meteorologice Extreme în Prahova: Ploi, Lapoviță și Ninsori Prevăzute

Prahova se confruntă cu o schimbare dramatică a vremii după un weekend surprinzător de cald, marcat de temperaturi de primăvară. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) avertizează că următoarele două săptămâni vor aduce un nou val de ploi, lapoviță și ninsori, în special în zona montană​​.

La Ploiești, săptămâna a început cu temperaturi maxime de doar 2 grade Celsius și minime între -3 și -2 grade Celsius. Se așteaptă ca, începând de joi, 7 decembrie, vremea să se schimbe, transformând ploile în lapoviță și ninsoare​​.

Situația este și mai severă la munte, unde ANM prognozează vreme rece pe tot parcursul perioadei, cu temperaturi care vor varia între -7 și 4 grade Celsius. În intervalul 7-11 decembrie, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare și se așteaptă a fi moderate cantitativ​​.

Aceste condiții meteorologice neobișnuite pentru această perioadă a anului subliniază necesitatea unei pregătiri adecvate pentru locuitorii și vizitatorii regiunii Prahova. Este esențial ca aceștia să fie conștienți de potențialele riscuri și să ia măsuri de precauție adecvate pentru a se proteja împotriva intemperiilor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Oferte de top la magazinul online. Descoperă produsele la prețuri speciale! Vizitează-ne pentru cele mai bune oferte de astăzi!

Vezi Ofertele