stirisud.ro vacanta la munte de craciun si revelion un chilipir de doar 3000 de euro

Vacanță la Munte de Crăciun și Revelion: Un Chilipir de Doar 3000 de Euro

Dacă vă întrebați cum să cheltuiți acea mică avere pe care ați pus-o deoparte pentru „zile negre”, iată o idee strălucită: o vacanță de trei nopți la munte în Predeal sau Poiana Brașov, pentru modica sumă de 3000 de euro de familie. Da, ați citit bine, doar 3000 de euro!

O Afacere de Nerefuzat

Consultantul în turism Traian Bădulescu ne asigură că aceasta este o afacere de nerefuzat. De ce să stai acasă și să te bucuri de sărbători în liniște, când poți să arunci cu bani într-o vacanță scurtă, dar fabulos de scumpă?

Opțiuni pentru Toate Buzunarele (Sau Nu)

Și nu vă faceți griji, există opțiuni pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru cei cu un venit mediu, o pensiune cu mic dejun poate costa doar 2000 de lei pentru o minivacanță de două-trei nopți. Iar dacă vreți să vă simțiți cu adevărat speciați, de Revelion, la un hotel de 4 sau 5 stele, tarifele încep de la 700-800 de euro și pot ajunge, evident, la 2000-3000 de euro.

Grăbiți-vă, Locurile Sunt Limitate!

Și, bineînțeles, nu uitați să vă grăbiți cu rezervările! Locurile sunt limitate, iar oportunitatea de a cheltui banii pe o vacanță scumpă nu trebuie ratată. Nu vă faceți griji dacă nu puteți rezerva la hotelul favorit; oricum veți plăti o sumă frumoasă indiferent unde stați.

Concluzie

Așadar, dacă aveți câțiva mii de euro pe care nu știți cum să-i cheltuiți, o vacanță scurtă la munte în Predeal sau Poiana Brașov este soluția perfectă. Este o ocazie unică de a arăta că puteți cheltui sume mari de bani pe lucruri de care vă puteți bucura doar câteva zile. Crăciun fericit și un Revelion scump!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Ultimele știri din București, actualizate în timp real. Rămâi informat cu cele mai recente noutăți locale! Vizitează-ne și află tot!

Citește Acum