stirisud.ro un accident rutier grav in vitanesti

Un Accident Rutier Grav în Vitănești

Două persoane au fost rănite și transportate la spital după un accident rutier grav care a avut loc duminică seară la ieșirea din localitatea Vitănești către Măgura. Mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Detalii ale Incidentului

Potrivit martorilor, se pare că viteza excesivă a fost cauza principală a accidentului. Autoturismul a rupt un copac și o bornă înainte de a se izbi de stâlpul de electricitate.

Victimele Accidentului

Răniți în accident au fost un bărbat, șoferul autoturismului, și o tânără, pasageră în mașină. Ambii au fost preluați de echipajele de salvare și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Intervenția Echipelor de Salvare

La fața locului au intervenit pompierii cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, precum și un echipaj SAJ cu medic.

Cercetări în Desfășurare

Autoritățile au preluat cazul și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul.

Concluzie

Acest accident subliniază riscurile asociate cu viteza excesivă și importanța respectării regulilor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Găzduire web de top cu HostRiver. Alege performanța și fiabilitatea pentru site-ul tău! Descoperă cele mai bune oferte!

Vezi Ofertele