stirisud.ro tragedie socanta in iasi femeie isi ucide sotul din furie pentru o furculita si mancare

Tragedie Șocantă în Iași: Femeia Își Ucide Soțul din Furie pentru o Furculiță și Mâncare

Un incident tulburător a avut loc într-o comună din Iași, unde o femeie și-a ucis soțul în urma unei dispute aparent banale legate de mâncare. Trupul bărbatului, plin de sânge, a fost descoperit de fiul său, marcând o tragedie familială profundă și șocantă.

Crima s-a petrecut în comuna Popricani, unde bărbatul de 54 de ani a fost găsit cu multiple răni pe corp. Principalul suspect al acestei crime este fosta soție a bărbatului, în vârstă de 50 de ani, care a fost internată într-un spital de psihiatrie. Se urmărește stabilirea dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei. Dacă se va stabili că a avut discernământ, va fi acuzată de omor.

Conform relatărilor, femeia și-ar fi reproșat soțului că i-a luat furculița pentru a mânca din porția ei. În urma unei furii necontrolate, s-ar fi năpustit asupra lui și l-a rănit grav la gât și la abdomen. Fiul cuplului, care era plecat până la magazin, și-a găsit tatăl inconștient pe pat, într-o baltă de sânge, la întoarcerea sa.

Vecinii susțin că cei doi se certau des, mai ales în momentele când consumau alcool. Femeia era agitată și incoerentă când polițiștii au ajuns la locul crimei, motiv pentru care a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Acest incident tragic subliniază gravitatea violenței domestice și consecințele devastatoare pe care le poate avea. Este un caz care șochează comunitatea și ridică întrebări serioase despre sănătatea mintală și gestionarea conflictelor în cadrul familiei.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Știri locale relevante și actualizate. Rămâi la curent cu tot ce se întâmplă în comunitatea ta! Vizitează-ne pentru cele mai noi știri!

Citește Acum