stirisud.ro tragedie in ajunul sarbatorilor o familie din pestisani ramane fara casa in urma unui incendiu devastator

Tragedie în Ajunul Sărbătorilor: O Familie din Peștișani Rămâne Fără Casă în Urma unui Incendiu Devastator

O familie cu trei copii din localitatea Peștișani a fost lovită de o tragedie cumplită chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă. Locuința familiei Ozan a fost complet distrusă de flăcări, lăsându-i pe părinți și pe cei trei băieți, cu vârstele de 8, 13 și 14 ani, fără un acoperiș deasupra capului și fără bunuri personale.

Detalii despre Incident:

  • Incendiul Devastator: Casa familiei Ozan a ars în întregime, lăsându-i pe membrii familiei fără locuință și fără bunuri.
  • Scăparea Miraculoasă: Din fericire, toți membrii familiei au scăpat cu viața, dar se confruntă acum cu dificultăți majore.

Situația Actuală a Familiei:

  • Adăpost Temporar: În prezent, familia locuiește la bunici, dar copiii au nevoie urgentă de haine și rechizite, având în vedere că au pierdut tot în urma incendiului.
  • Apelul Dirigintei: Diriginta unuia dintre băieți, Patricia Loga, a făcut un apel public pentru ajutor. Ea a cerut donații de haine și rechizite pentru cei trei băieți, descriindu-i pe Eduard și frații săi ca fiind copii speciali care merită tot sprijinul în aceste momente dificile.

Cum se Poate Ajuta:

  • Donații de Haine și Rechizite: Comunitatea este îndemnată să doneze haine și rechizite pentru cei trei băieți, pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă grea.
  • Contact pentru Donații: Cei care doresc să ajute pot contacta diriginta Patricia Loga pentru a coordona donațiile.

Concluzie: Această tragedie subliniază vulnerabilitatea cu care se pot confrunta familiile în fața unor astfel de dezastre neașteptate. În aceste momente dificile, solidaritatea și sprijinul comunității sunt esențiale pentru a ajuta familia Ozan să depășească această perioadă critică și să își reconstruiască viața.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Idei de amenajări pentru curți și grădini. Inspirează-te și creează-ți spațiul de vis! Descoperă soluții pentru curte și gradină!

Vezi Inspirațiile