stirisud.ro tragedie evitata la poeni accident rutier cu patru victime inclusiv un minor

Tragedie Evitată la Poeni: Accident Rutier cu Patru Victime, Inclusiv un Minor

Un grav accident rutier s-a produs vineri seară în localitatea Poeni, județul Teleorman, reamintind tuturor de pericolele neatenției pe drumurile publice.

Detalii ale Accidentului

Două autoturisme s-au izbit violent pe DJ 701, în localitatea Poeni. În urma impactului, trei adulți și un minor, cu vârste cuprinse între 13 și 43 de ani, au suferit traumatisme. Din fericire, toate victimele erau conștiente și cooperante la sosirea echipajelor de salvare.

Intervenția Rapidă a Serviciilor de Urgență

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au intervenit prompt la locul accidentului. Victimele au fost preluate de trei echipaje medicale SAJ Teleorman și un echipaj SMURD Videle. Acestea au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Alexandria pentru tratamentul necesar.

Măsuri de Prevenire și Stingere a Incendiilor

Pompierii au asigurat, de asemenea, măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, demonstrând eficiența și pregătirea lor în gestionarea unor astfel de situații critice.

Concluzie

Acest incident ne reamintește de importanța respectării regulilor de circulație și de vigilența necesară pe drumurile publice. Accidentele rutiere pot avea consecințe devastatoare, iar acest caz subliniază rolul crucial al serviciilor de urgență în salvarea vieților și în gestionarea eficientă a situațiilor de criză.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Servicii complete pentru documentații de licitații. Obține cele mai bune rezultate cu echipa noastră de experți în domeniu!

Vezi Detalii