stirisud.ro statiunea baile olanesti accesibilitate garantata pentru turisti in oricare conditii meteo

Stațiunea Băile Olănești: Accesibilitate Garantată pentru Turiști în Oricare Condiții Meteo

Stațiunea Băile Olănești, un renumit centru turistic și balnear din România, a făcut un pas important spre îmbunătățirea accesibilității pentru turiști, indiferent de condițiile meteorologice. Primăria localității a luat măsuri proactive pentru a asigura că drumurile din stațiune rămân practicabile chiar și în cazul ninsorilor abundente.

Primarul Sorin Vasilescu, conștient de importanța turismului de iarnă pentru economia locală, a încheiat un contract cu o societate specializată pentru deszăpezirea eficientă a drumurilor din stațiune. Această inițiativă asigură că Băile Olănești va rămâne o destinație accesibilă și atractivă pentru turiști pe tot parcursul anului, indiferent de capriciile vremii.

Echipamentele utilizate pentru deszăpezire includ o autospecială cu lamă, sărăriță, o Volă Liebherr și două buldoexacvatoare, toate acestea fiind disponibile 24 de ore din 24 pentru a interveni rapid în caz de nevoie. Această abordare asigură că drumurile din stațiune vor fi întotdeauna curate și sigure pentru circulație, oferind turiștilor și localnicilor o experiență plăcută și lipsită de griji.

Această decizie reflectă angajamentul autorităților locale de a promova turismul în Băile Olănești și de a îmbunătăți continuu infrastructura și serviciile oferite. Prin aceste măsuri, Băile Olănești se poziționează ca o destinație de top pentru iubitorii de spa și relaxare, indiferent de sezon.

În concluzie, inițiativa Primăriei Băile Olănești de a asigura accesibilitatea stațiunii în orice condiții meteo este un exemplu de bune practici în domeniul turismului și demonstrează o viziune orientată spre nevoile și confortul turiștilor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Ultimele știri, actualizate non-stop. Rămâi la curent cu tot ce este nou și important! Vizitează-ne și află cele mai recente știri!

Citește Acum