stirisud.ro scoala gimnaziala george enescu din sinaia modernizata cu fonduri pnrr bazin de inot si incalzire in pardoseala

Școala Gimnazială „George Enescu” din Sinaia Modernizată cu Fonduri PNRR: Bazin de Înot și Încălzire în Pardoseală

O Investiție Majoră pentru Educație

Școala Gimnazială „George Enescu” din Sinaia a fost modernizată cu fonduri obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), transformându-se într-o instituție de învățământ de top. Noua clădire, inaugurată pe 15 ianuarie 2024, beneficiază acum de facilități moderne, inclusiv un bazin de înot, lift și încălzire în pardoseală.

Facilități de Ultimă Generație

Lucrările de modernizare au avut ca scop creșterea calității actului educațional și asigurarea accesului pentru persoane cu dizabilități. Școala este acum dotată cu un sistem de încălzire prin pardoseală, cabinet medical, rampă pentru acces persoane cu dizabilități, sală de mese, laboratoare dotate cu materiale de ultimă generație și table interactive. Piscina adaugă o nouă dimensiune activităților școlare, oferind elevilor posibilitatea de a practica înotul.

Investiția și Viziunea pentru Viitor

Valoarea investiției pentru modernizarea Școlii Gimnaziale „George Enescu” este de 18.402.074,72 lei fără TVA. Reprezentanții Primăriei Sinaia au subliniat că elementele noi aduse de această clădire, cum ar fi piscina, încălzirea în pardoseală și accesul neîngrădit al persoanelor cu dizabilități, ar trebui să devină o normalitate pentru toate unitățile de învățământ din țară.

Concluzii: Un Pas Înainte în Educația Modernă

Modernizarea Școlii Gimnaziale „George Enescu” reprezintă un exemplu de cum investițiile în educație pot transforma experiența de învățare a elevilor și pot contribui la dezvoltarea lor holistică. Această inițiativă pune bazele pentru un standard mai înalt în educația românească.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Servicii SEO profesionale pentru vizibilitate maximă. Crește-ți traficul și îmbunătățește-ți rankingul! Alege serviciile noastre SEO!

Află Mai Multe