stirisud.ro schimbari in mersul trenurilor ce trebuie sa stie calatorii

Schimbări în Mersul Trenurilor: Ce Trebuie să Știe Călătorii

CFR Călători a anunțat că, începând cu data de 10 decembrie, va intra în vigoare noul Mers al Trenurilor, care va fi valabil până în data de 14 decembrie anul viitor. Acesta este un moment important pentru toți călătorii care se bazează pe serviciile feroviare pentru deplasările lor.

Noutăți în Orarul de Circulație

În noul plan de circulație, vor circula, în medie, 1.100 de trenuri operate de CFR Călători zilnic. Printre noutățile aduse în orar se numără apariția a două rute noi de InterCity pe relația București Nord – Galați și București Nord – Piatra Neamț. În total, au fost proiectate 16 trenuri IC pentru noul mers.

Oferte Comerciale Diverse

CFR Călători anunță că pune la dispoziție o gamă diversă de oferte comerciale, precum abonamente, cardul TrenPlus, bilete dus-întors și tarife de anticipație, pentru a facilita mobilitatea către destinațiile interne dorite. De asemenea, sunt disponibile oferte avantajoase pentru destinații externe în Moldova, Austria, Germania, Ungaria, Polonia, Cehia, Bulgaria, precum și oferta Interrail Pass, valabilă în toată Europa sau în anumite țări europene.

Modalități de Achiziționare a Biletelor

Biletele pot fi achiziționate online, din stații și agenții de voiaj CFR Călători, automate de vânzare în gări și de la distribuitori autorizați. Broșura „Mersul Trenurilor de Călători 2023-2024” este disponibilă în principalele gări și agenții CFR Călători din București și din țară, la prețul de 24 lei.

Concluzie

Schimbarea Mersului Trenurilor aduce noutăți importante pentru călătorii CFR, oferind mai multe opțiuni și flexibilitate. Este esențial ca pasagerii să fie la curent cu aceste modificări pentru a-și planifica călătoriile în mod eficient.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Servicii de promovare a afacerii tale. Atinge noi clienți și crește-ți afacerea cu ajutorul nostru! Profită de promovare eficientă!

Află Mai Multe