stirisud.ro sarbatoare pe gheata deschiderea patinoarului din piata sfantul ioan un eveniment de neuitat

Sărbătoare pe Gheață: Deschiderea Patinoarului din Piața Sfântul Ioan – Un Eveniment de Neuitat

Orașul Brașov se pregătește să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu deschiderea festivă a patinoarului din Piața Sfântul Ioan. Evenimentul, programat pentru seara zilei de 6 decembrie, la ora 17:30, promite să fie unul memorabil, marcând începutul sezonului de iarnă în inima orașului.

Prezent la eveniment, primarul Allen Coliban va da startul distracției pe gheață, deschizând oficial patinoarul pentru public. Momentul va fi unul special, aducând împreună comunitatea locală și vizitatorii orașului într-un cadru festiv, îmbibat de spiritul Crăciunului.

Un punct de atracție al serii va fi demonstrația echipei de hochei juniori de la Corona, care va aduce pe gheață talentul și pasiunea tinerilor sportivi. Această prezentare va fi nu doar un spectacol de îndemânare și agilitate pe gheață, ci și o sursă de inspirație pentru tinerii aspiranți la cariera sportivă.

În plus, atmosfera de sărbătoare va fi completată de momente artistice de folk și coruri de colinde, elemente care vor aduce în prim-plan tradițiile și cultura locală. Muzica va fi asigurată de Radioul lui Moș Crăciun, creând un fundal sonor ideal pentru o seară de neuitat.

Patinoarul, cu o capacitate de 150 de persoane, va oferi primele serii de patinaj începând cu ora 18:00 și 20:00. Accesul publicului va fi gratuit, la fel și închirierea patinelor, cu 200 de perechi disponibile, asigurând că fiecare vizitator va avea oportunitatea de a se bucura de plăcerea patinajului.

Deschiderea patinoarului din Piața Sfântul Ioan reprezintă un moment important pentru oraș, fiind nu doar un loc de distracție și relaxare, ci și un simbol al comunității și solidarității în sezonul rece. Evenimentul încurajează activitățile în aer liber, promovând un stil de viață sănătos și activ chiar și în zilele geroase de iarnă.

Pe lângă distracție și sport, acest eveniment reprezintă și o oportunitate excelentă de a întări legăturile comunitare, aducând împreună locuitori de toate vârstele într-un cadru festiv și prietenos. Brașovenii și turiștii sunt invitați să se alăture sărbătorii pe gheață, să se bucure de spectacolele pregătite și să creeze amintiri frumoase în inima orașului.

În concluzie, deschiderea patinoarului din Piața Sfântul Ioan este un eveniment de neratat pentru locuitorii și vizitatorii orașului Brașov, oferind o combinație perfectă de distracție, cultură și comunitate. Este o invitație deschisă pentru a celebra împreună magia sărbătorilor de iarnă.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Magazin de aparate de climatizare pentru confortul tău. Asigură-ți un mediu plăcut cu cele mai bune aparate de climatizare!

Vezi Ofertele