stirisud.ro ryanair introduce taxa controversata pentru cartea de imbarcare digitala

Ryanair Introduce Taxă Controversată pentru Cartea de Îmbarcare Digitală

Recent, compania aeriană low-cost Ryanair a introdus o nouă taxă care a stârnit controverse și nemulțumiri în rândul pasagerilor. Această taxă suplimentară este percepută pentru obținerea biletului de îmbarcare în format digital.

Detalii despre Noua Taxă

Pasagerii Ryanair sunt acum obligați să plătească între 8 și 21 de lire sterline dacă doresc să descarce cartea de îmbarcare digitală. Această taxă se adaugă la alte taxe pentru servicii adiționale deja existente, cum ar fi bagajul de cală și rezervarea locului în avans​​​​​​.

Reacția Pasagerilor

Mulți pasageri au exprimat nemulțumirea față de această taxă, considerând-o o metodă ascunsă de a genera venituri suplimentare. Unii au criticat compania pentru impactul negativ asupra mediului, deoarece pasagerii care refuză să plătească taxa sunt obligați să aștepte la ghișeele aeroportului pentru a primi o carte de îmbarcare tipărită. Un pasager a descris acest lucru drept „o lovitură ieftină la adresa pasagerilor pentru a plăti mai mult pentru a călători” și „un nou minim pentru Ryanair. Absolut dezonorant”​​​​.

Taxa de Check-in Fizic

Pe lângă taxa pentru cartea de îmbarcare digitală, Ryanair percepe și o taxă de până la 55 de lire sterline per persoană pentru pasagerii care nu efectuează formalitățile de îmbarcare online​​​​.

Nu Toți Pasagerii Au Fost Afectați

Cu toate acestea, se pare că noile taxe nu au fost aplicate tuturor pasagerilor. Unii călători au raportat că au reușit să obțină cartea de îmbarcare digitală fără a face o rezervare pentru un loc specific, ceea ce sugerează o inconsistenta în aplicarea noilor reguli​​​​.

O Decizie Controversată

Introducerea acestei taxe de către Ryanair reprezintă o decizie controversată, ce a atras critici și a stârnit dezamăgire în rândul pasagerilor. Această măsură, alături de alte taxe percepute, pune sub semnul întrebării transparența și practicile de tarifare ale companiei. În contextul industriei aviatice low-cost, această abordare poate avea un impact semnificativ asupra satisfacției clienților și a reputației companiei.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Gazduire web performantă pentru afaceri. Beneficiază de servicii de top pentru site-ul tău! Descoperă serviciile de găzduire!

Vezi Ofertele