stirisud.ro revelion 2024 la brasov un spectacol pirotehnic de 8 minute care costa aproape 180 000 lei

Revelion 2024 la Brașov: Un Spectacol Pirotehnic de 8 Minute care Costă Aproape 180.000 Lei

Brașovenii și turiștii care vor alege să-și petreacă Revelionul 2024 în orașul de la poalele Tâmpei se vor putea bucura de un spectacol pirotehnic de opt minute, un adevărat festin vizual și acustic, care va costa Primăria Brașov aproape 179.600 lei, fără TVA.

O Investiție „Modestă” pentru Oraș

Pentru suma de aproape 180.000 lei, brașovenii vor avea parte de un spectacol de artificii lansat din patru puncte ale orașului. Cu siguranță, aceasta este o cheltuială mică pentru a aduce bucurie în inimile locuitorilor și vizitatorilor în noaptea dintre ani.

Detalii Spectaculoase ale Spectacolului

Spectacolul va include peste 50 de efecte pirotehnice, de la palmieri colorați și crizanteme multicolore, până la cascade roșii și verzi și dalii multicolore. Înălțimea efectelor va varia între 50 și 250 de metri, iar cadența medie de tragere va fi între 350 și 450 de lovituri pe minut.

Locațiile de Lansare: Un Mister

Lista locurilor din care vor fi lansate artificiile nu a fost încă anunțată de Primăria Brașov, dar se presupune că unul dintre ele va fi în zona Turnului Alb, pentru ca spectacolul să poată fi admirat din Centrul istoric al orașului.

Concluzie

Revelionul 2024 la Brașov promite să fie un eveniment memorabil, cu un spectacol pirotehnic care va ilumina cerul orașului pentru opt minute magice. Cu toate acestea, costul spectacolului ridică întrebări despre cum sunt cheltuiți banii publici și dacă această sumă considerabilă ar fi putut fi investită în alte proiecte necesare orașului.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Service auto și stație ITP în sectorul 1. Întreținere și reparații rapide și de încredere! Alege cele mai bune servicii auto!

Vezi Serviciile