stirisud.ro restrictii de circulatie pentru tir uri pe valea oltului in perioada craciunului

Restricții de Circulație pentru TIR-uri pe Valea Oltului în Perioada Crăciunului

În zilele de 24, 25 și 26 decembrie, pe Valea Oltului vor fi impuse restricții de circulație pentru camioanele cu masa totală mai mare de 7,5 tone. Această măsură, anunțată de Compania Națională de Administrație a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), are ca scop fluidizarea traficului în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Detalii ale Restricțiilor

  • Zilele de Restricție: 24, 25 și 26 decembrie 2023
  • Orele de Restricție:
    • 24 decembrie (Ajunul Crăciunului): între orele 18:00 și 22:00
    • 25 și 26 decembrie (prima și a doua zi de Crăciun): între orele 6:00 și 22:00
  • Locația Restricțiilor: DN 7 Pitești, jud. Argeș (intersecția DN7 cu DN7C) – Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea – Veștem, jud. Sibiu (Intersecția DN7 cu DN1), pe ambele sensuri

Consecințe pentru Nerespectarea Restricțiilor

Șoferii care încalcă aceste restricții vor fi sancționați conform legislației în vigoare.

Scopul Restricțiilor

Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura un trafic rutier fluent și sigur în perioada sărbătorilor, când se așteaptă un volum crescut de vehicule pe drumurile naționale.

Concluzie

Restricțiile impuse pe Valea Oltului pentru TIR-uri în perioada Crăciunului sunt esențiale pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului. Este important ca șoferii de vehicule grele să fie conștienți de aceste măsuri și să le respecte pentru a evita amenzile și pentru a contribui la un trafic rutier fără incidente.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Idei case și grădini pentru proiectele tale de vis. Realizează-ți visele cu cele mai bune sfaturi! Inspiră-te pentru proiectele tale!

Inspira-te Acum