stirisud.ro programul metrorex de sarbatori intervalul de circulatie al metrourilor de craciun si revelion

Programul Metrorex de Sărbători: Intervalul de Circulație al Metrourilor de Crăciun și Revelion

Metrorex a anunțat programul de circulație al trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, inclusiv pentru Crăciun și noaptea de Revelion. Acest program special este conceput pentru a asigura mobilitatea călătorilor în aceste zile festive.

Programul Metrourilor în Perioada Sărbătorilor

  • 23 – 26 Decembrie 2023 și 30 Decembrie 2023 – 2 Ianuarie 2024: Trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale. Pe Magistralele 1, 2, 3, 4 și 5, circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de 10 minute.

Programul Metrourilor în Noaptea de Revelion

  • 31 Decembrie 2023/01 Ianuarie 2024: În noaptea de Revelion, pe toate magistralele, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

Programul STB în Zilele de Crăciun și Anul Nou

  • Societatea de Transport București (STB) a anunțat că, în zilele de Crăciun și de Anul Nou, vehiculele STB vor circula după un program special, similar celui al unei zile de duminică.
  • 23 Decembrie 2023: Liniile de tramvai 1, 10, 21 și 41, precum și cele de autobuz 104, 123 și 335 vor funcționa cu parcul de vehicule suplimentat pentru a face față solicitării crescute de transport.

Concluzii

Aceste ajustări ale programului de transport public sunt făcute pentru a asigura că locuitorii și vizitatorii orașului pot călători eficient și în siguranță în timpul Sărbătorilor de iarnă. Călătorii sunt încurajați să ia în considerare aceste schimbări de program atunci când își planifică deplasările în această perioadă festivă.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Informații de actualitate din Prahova. Află tot ce este important din județul Prahova! Rămâi informat cu cele mai noi știri locale!

Citește Acum