stirisud.ro prognoza meteo de craciun in prahova vreme variabila si ninsori la munte

Prognoza Meteo de Crăciun în Prahova: Vreme Variabilă și Ninsori la Munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, inclusiv pentru perioada Crăciunului, în județul Prahova. Conform previziunilor, se așteaptă o vreme variabilă, cu temperaturi mai ridicate la începutul perioadei, urmate de o răcire semnificativă.

Detalii despre Prognoza Meteo

  • Temperaturi în Creștere: În prima parte a intervalului de prognoză, temperaturile diurne vor crește, atingând valori în jurul a 10 grade Celsius în perioada 12 – 14 decembrie.
  • Răcire Semnificativă: Ulterior, vremea se va răci, cu maxime coborând spre 4 – 5 grade în zilele de 16 și 17 decembrie.
  • Temperaturi Nocturne: Temperaturile minime vor crește inițial spre 3 – 4 grade, apoi vor scădea până la -4 grade în noaptea de 17 decembrie.

Vremea de Crăciun în Prahova

  • Condiții Meteo: Nu se așteaptă ninsori în Ploiești de Crăciun, însă temperaturile vor fi specifice ultimei luni din an.
  • Probabilitatea de Precipitații: Va fi mai mare în intervalul 14 – 16 decembrie, cu posibilitatea de precipitații mixte.

Cum va fi Vremea la Munte

  • Temperaturi la Munte: În prima săptămână, mediile maximelor vor fi între -4 și 2 grade, cu cele mai scăzute valori în zilele de 15 și 16 decembrie.
  • Ninsori la Munte: De Crăciun, cei care aleg să petreacă sărbătorile la munte vor avea parte de zăpadă, cu probabilitatea de precipitații crescând spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză.

Concluzii

Prognoza meteo pentru Prahova indică o vreme variabilă în perioada Crăciunului, cu temperaturi mai ridicate la începutul perioadei, urmate de o răcire. La munte, condițiile vor fi favorabile pentru iubitorii de zăpadă, cu ninsori așteptate în perioada sărbătorilor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Informații utile despre turism și călătorii. Planifică-ți vacanța cu cele mai bune sfaturi și recomandări! Descoperă destinațiile!

Află Mai Multe