stirisud.ro piata imobiliara din brasov o privire asupra preturilor apartamentelor

Piața Imobiliară din Brașov: O Privire Asupra Prețurilor Apartamentelor

Brașov, 2024 – Piața imobiliară din Brașov continuă să fie un punct de atracție pentru investitori și cumpărători, cu o gamă variată de opțiuni și prețuri care reflectă diversitatea și calitatea locuințelor disponibile. Agentia Estimob, un jucător cheie pe piața imobiliară din Brașov, oferă o perspectivă detaliată asupra prețurilor și tendințelor actuale.

Tendințe și Prețuri pe Piața Imobiliară:

  1. Apartamente în Zone Premium: În cartiere precum Griviței, un apartament cu 3 camere decomandat, situat la etajul 9 cu priveliște deosebită, este listat la 115.000 de euro.
  2. Case în Zona Suburbană: O casă de vânzare în comuna Sânpetru, în zona Primăverii, cu stradă asfaltată și toate utilitățile, este oferită la 180.000 de euro.
  3. Chirii Accesibile: În cartierul Tractorul, un apartament cu 3 camere decomandat este disponibil pentru închiriere la 500 de euro pe lună.

Aceste exemple ilustrează diversitatea ofertelor imobiliare din Brașov, de la locuințe accesibile la opțiuni premium. Prețurile reflectă atât calitatea construcțiilor, cât și locația, fiind influențate de cererea în creștere și de dezvoltarea continuă a orașului.

Rolul Agentiei Estimob: Estimob oferă servicii complete de vânzare, închiriere și evaluare imobiliară, având o experiență de peste 10 ani pe piața din Brașov. Echipa sa dinamică și cu experiență asigură o rată de succes de 100% în vânzarea sau închirierea proprietăților din portofoliu.

Concluzie: Piața imobiliară din Brașov oferă oportunități variate pentru cumpărători și investitori. Cu o gamă largă de prețuri și locații, orașul continuă să fie un centru atractiv pentru locuințe și investiții imobiliare.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Informații pentru firme și afaceri. Dezvoltă-ți afacerea cu cele mai recente știri și sfaturi! Află tot ce este nou în domeniul afacerilor!

Află Mai Multe