stirisud.ro perchezitii domiciliare in municipiul fetesti recuperarea bunurilor furate si retinerea unui suspect

Percheziții Domiciliare în Municipiul Fetești: Recuperarea Bunurilor Furate și Reținerea unui Suspect

La data de 22 decembrie, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Fetești.

Detalii ale Perchezițiilor

  • Țintele Perchezițiilor: Perchezițiile au vizat domiciliile a doi bărbați, în vârstă de 37 și 22 de ani, bănuiți de furtul unor unelte din incinta unei societăți comerciale.
  • Prejudiciul Estimat: Valoarea bunurilor furate este estimată la aproximativ 20.000 de lei.

Rezultatele Acțiunii

  • Recuperarea Bunurilor: De la locuința bărbatului de 37 de ani au fost ridicate bunurile sustrase, care ulterior au fost restituite unității prejudiciate.
  • Măsuri Preventive: Față de bărbatul de 37 de ani a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița.

Impactul Asupra Comunității

Această operațiune demonstrează eficiența și determinarea autorităților în combaterea infracțiunilor și în protejarea proprietății private. Reușita acțiunii contribuie la creșterea sentimentului de siguranță în rândul cetățenilor.

Concluzii

Perchezițiile efectuate în Fetești reprezintă un exemplu al muncii continue a forțelor de ordine pentru asigurarea respectării legii și protejarea bunurilor cetățenilor. Astfel de acțiuni sunt esențiale pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Știri din surse sigure și verificate. Rămâi informat cu cele mai de încredere știri! Află cele mai relevante informații!

Citește Acum