stirisud.ro

Pensionarii Speciali și Alți Privilegiați ai Sistemului au Luat cu Asalt Stațiunile Montane pentru Ski

Într-un weekend plin de surprize, stațiunile montane Sinaia, Bușteni și Azuga au fost ocupate în proporție de 60% de un grup select de vizitatori: pensionarii speciali și alți privilegiați ai sistemului care conduce România. Acești entuziaști ai sporturilor de iarnă, cu pensii generoase și timp liber din belșug, au profitat de vremea bună pentru a se bucura de pârtiile de schi.

În timp ce majoritatea românilor se luptă cu facturile și costurile vieții de zi cu zi, acești pensionari speciali și-au etalat abilitățile pe schiuri, demonstrând că vârsta este doar un număr, iar privilegiile sunt pentru cei care știu să le folosească. Stațiunile, care au fost pregătite să primească oaspeți de toate vârstele, au oferit condiții ideale pentru practicarea sporturilor de iarnă.

La Sinaia, babyski-ul de la Cota 1000 a fost în plină funcțiune, iar Pârtia Nouă a fost deschisă și amenajată pentru începători. La Azuga, pârtiile Sorica și Cazacu au fost deservite de telegondole și telescaune, iar la Bușteni, Pârtia de schi Kalinderu 2 și Pârtia pentru începători din Fun Park au fost punctele de atracție.

În timp ce unii se întrebau cum reușesc acești pensionari speciali să-și permită astfel de escapade, alții au admirat determinarea și spiritul lor tânăr. Unii au sugerat că poate ar trebui să se alăture și ei acestui grup select pentru a beneficia de aceleași privilegii.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Știri despre România, actualizate zilnic. Fii informat despre tot ce este important în țara ta! Descoperă știrile aici!

Citește Acum