stirisud.ro neglijenta fatala in valcea incendiu devastator la o magazie de lemne

Neglijență Fatală în Vâlcea: Incendiu Devastator la o Magazie de Lemne

Un incident nefericit a avut loc în comuna Tomșani, sat Foleștii de Jos din județul Vâlcea, unde o magazie de lemne a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei neglijențe umane, reamintind tuturor de importanța precauțiilor de siguranță.

Detalii ale Incidentului

În dimineața zilei de vineri, 8 decembrie, în jurul orei 04:41, pompierii vâlceni au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Tomșani. La fața locului s-a deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Horezu.

Intervenția Rapidă a Pompierilor

Echipajul de stingere a constatat că o anexă gospodărească, folosită ca magazie de lemne, era în flăcări. Incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari, limitând astfel pagubele.

Cauza Probabilă a Incendiului

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, a informat că cauza probabilă a incendiului a fost depozitarea cenușii și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. Acest incident subliniază riscurile asociate cu manipularea necorespunzătoare a materialelor combustibile și necesitatea respectării măsurilor de siguranță.

Consecințele

Incendiul a distrus magazia de lemne cu o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, precum și aproximativ 6 metri cubi de lemne de foc. Din fericire, nu au fost raportate victime, dar pagubele materiale sunt semnificative.

Concluzie

Acest incident neagreabil din Vâlcea este un memento dureros al importanței respectării regulilor de siguranță și a precauțiilor atunci când se manipulează materiale combustibile. Este esențial ca toți cetățenii să fie conștienți de riscurile asociate cu astfel de activități și să acționeze cu prudență pentru a preveni astfel de tragedii.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Oferte de top la magazinul online. Descoperă produsele la prețuri speciale! Vizitează-ne pentru cele mai bune oferte de astăzi!

Vezi Ofertele