stirisud.ro investitii semnificative in infrastructura sanitara a ploiestiului primaria demareaza proiecte ambitioase

Investiții Semnificative în Infrastructura Sanitară a Ploieștiului: Primăria Demarează Proiecte Ambițioase

Primăria Municipiului Ploiești a anunțat demararea unor proiecte importante pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare locale, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C12 – Sănătate. Aceste proiecte vizează dotarea cu echipamente medicale moderne pentru a reduce riscul de infecții nosocomiale și pentru reabilitarea infrastructurii ambulatorii existente.

Proiecte de Modernizare și Dotare

  1. Dotări Echipamente Medicale la Spitalul de Pediatrie Ploiești: Primăria a inițiat proceduri pentru achiziția de echipamente medicale în cadrul proiectului „Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești”. Valoarea totală estimată pentru acest proiect este de 14.766.139,34 lei fără TVA, împărțită în patru loturi distincte.
  2. Dotări pentru Spitalul Municipal Ploiești: Un alt proiect major este „Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Municipal Ploiești”, cu o valoare estimată totală de 12.070.015,37 lei fără TVA. Acest proiect include două loturi de echipamente medicale.
  3. Reabilitarea Infrastructurii Ambulatorii din Spitalul de Pediatrie Ploiești: Acest proiect vizează înlocuirea aparaturii medicale uzate și îndeplinirea standardelor de funcționare a secțiilor și laboratoarelor. Valoarea totală estimată este de 5.868.245,44 lei fără TVA, împărțită în două loturi.

Procesul de Achiziție

Anunțurile de participare și documentațiile de atribuire pentru aceste achiziții au fost publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Procesul de licitație deschisă este inițiat pentru fiecare dintre aceste proiecte, cu scopul de a asigura transparență și eficiență în achiziționarea echipamentelor necesare.

Impactul Asupra Comunității

Aceste investiții reprezintă un pas important în modernizarea și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite în Ploiești. Prin aceste proiecte, Primăria Municipiului Ploiești își reafirmă angajamentul de a investi în sănătatea cetățenilor și de a asigura un standard ridicat de îngrijire medicală.

Concluzie

Prin aceste proiecte ambițioase, Primăria Municipiului Ploiești demonstrează o viziune clară pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare locale. Investițiile în echipamente medicale moderne și reabilitarea infrastructurii ambulatorii sunt pași esențiali pentru a asigura un mediu sanitar sigur și eficient pentru toți locuitorii orașului.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Informații utile pentru casă și grădină. Transforma-ți spațiul cu sfaturi profesionale! Inspiră-te din cele mai bune soluții!

Află Mai Multe