stirisud.ro interventie rapida la incendiul din slobozia bradului doua persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Intervenție Rapidă la Incendiul din Slobozia Bradului: Două Persoane Intoxicate cu Monoxid de Carbon

Un incendiu grav a avut loc în comuna Slobozia Bradului, provocând intoxicații cu monoxid de carbon pentru două persoane. Incidentul a necesitat o intervenție promptă și eficientă din partea serviciilor de urgență.

Detalii despre Intervenție

La ora 20:45, două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, echipate cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, au intervenit pentru a stinge incendiul la o gospodărie din Slobozia Bradului. Pompierii militari, în cooperare cu SVSU Slobozia Bradului, au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului, care se manifesta pe o suprafață de 60 m², la acoperișul unei locuințe.

Victimele Incendiului

Două persoane afectate de intoxicație cu monoxid de carbon au fost preluate și transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ prezente la fața locului. Această intervenție rapidă a asigurat că victimele primeau îngrijirile medicale necesare în cel mai scurt timp posibil.

Lichidarea Incendiului

La ora 21:28, s-a raportat că incendiul a fost lichidat complet, iar autospecialele s-au întors la subunitate. Această intervenție eficientă a prevenit răspândirea focului și a limitat daunele materiale.

Concluzii

Incidentul de la Slobozia Bradului subliniază importanța unei reacții rapide și coordonate în caz de incendii, precum și pericolul reprezentat de monoxidul de carbon în astfel de situații. Eforturile echipajelor de intervenție au fost cruciale în salvarea vieților și limitarea pagubelor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Ultimele știri din sudul țării. Fii la curent cu noutățile din zona ta! Descoperă chiar acum cele mai recente știri și informatii!

Citește Acum