stirisud.ro interventie a jandarmilor in constanta prins cu substante interzise in sala de jocuri

Intervenție a Jandarmilor în Constanța: Prins cu Substanțe Interzise în Sala de Jocuri

Control Riguros al Jandarmilor în Constanța

Miercuri, 6 decembrie 2023, în jurul orei 23:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în timpul unei misiuni de patrulare pe strada Țepeș Vodă din municipiul Constanța, au efectuat un control privind consumul de tutun în spații publice închise într-o sală de jocuri.

Descoperirea Substanțelor Interzise

Într-una dintre camerele sălii de jocuri, jandarmii au surprins trei bărbați care consumau produse din tutun, dar în cameră se simțea un miros puternic de canabis. Întrebați dacă dețin substanțe interzise, unul dintre bărbați a scos din buzunar un pachet de țigări în care erau doi muguri mari de culoare galben-verzuie, cu miros înțepător. Bărbatul a declarat că a găsit pachetul respectiv pe trotuar, fără a putea specifica locația exactă.

Măsuri Luate de Jandarmi

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, unde s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise, conform Legii 143/2000 pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Substanțele găsite asupra bărbatului au fost ridicate în vederea confiscării și predate organelor de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Implicații Legale

Conform prevederilor Legii 143/2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”, este infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Concluzie

Această intervenție a jandarmilor din Constanța evidențiază importanța supravegherii continue a spațiilor publice și a acțiunilor decisive împotriva consumului și deținerii de substanțe interzise.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Service auto și stație ITP în sectorul 1. Întreținere și reparații rapide și de încredere! Alege cele mai bune servicii auto!

Vezi Serviciile