Înscriere

Înscrieți-vă Afacerea pe StiriSud.ro și Beneficiați de Vizibilitate Extinsă pe Internet

Bun venit pe pagina de înscriere a site-ului StiriSud.ro, platforma ideală pentru a vă crește vizibilitatea afacerii în mediul online! Dacă sunteți proprietar de firmă, producător român sau antreprenor, aceasta este oportunitatea perfectă de a vă promova afacerea și de a atinge un public mai larg.

De ce să Vă Înscrieți pe StiriSud.ro?

  • Vizibilitate Îmbunătățită: Prin înscrierea afacerii dvs. pe StiriSud.ro, veți beneficia de o expunere semnificativă în categoria Business a site-ului nostru, care este vizitat zilnic de un număr mare de cititori.
  • Pagină Dedicată: Fiecare afacere înscrisă va avea propria pagină dedicată pe site, unde puteți prezenta detaliat serviciile și produsele oferite, istoria companiei, misiunea și valorile dvs.
  • Conectare cu Publicul Țintă: Platforma noastră vă oferă șansa de a vă conecta direct cu potențiali clienți și parteneri de afaceri, crescând astfel șansele de succes și expansiune a afacerii dvs.
  • Taxă Accesibilă: Cu o taxă de înscriere de doar 500 lei pe an, veți beneficia de toate aceste avantaje fără a vă îngrijora de costuri excesive.

Cum Vă Puteți Înscrie?

Procesul de înscriere este simplu și direct:

  1. Completați Formularul de Înscriere: Accesați formularul nostru online și completați toate informațiile necesare despre afacerea dvs.
  2. Efectuați Plata Taxei de Înscriere: Taxa de înscriere este de 500 lei pe an și poate fi plătită prin transfer bancar sau online.
  3. Trimiteți Materialele Dvs.: După confirmarea plății, veți fi contactat de echipa noastră pentru a trimite materialele necesare creării paginii dvs. dedicate (descrierea afacerii, fotografii, logo, etc.).
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Contactați-ne pentru Mai Multe Informații

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe detalii despre procesul de înscriere, nu ezitați să ne contactați:

Așteptăm cu nerăbdare să vă promovăm afacerea pe StiriSud.ro și să contribuim la succesul dvs. în mediul online!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.