stirisud.ro incendiu devastator in sabareni o casa distrusa de flacari din cauza unei sobe

Incendiu Devastator în Săbăreni: O Casă Distrusă de Flăcări din Cauza Unei Sobe

Un incendiu grav a avut loc în localitatea Săbăreni, unde casa unei familii a fost complet distrusă. Incidentul, izbucnit sâmbătă seara, a fost cauzat de efectul termic produs de o sobă amplasată necorespunzător față de materiale combustibile, conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu.

Amploarea Pagubelor

  • Distrugeri Semnificative: Acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, mobilier, electrocasnice, articole de îmbrăcăminte și documente personale au fost distruse de flăcări.
  • Evacuarea Proprietarilor: Din fericire, proprietarii au reușit să iasă la timp din casă, evitând astfel victime umane.

Intervenția Serviciilor de Urgență

  • Eforturi de Stingere: Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ai ISU București-Ilfov au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o cisternă și o ambulanță SMURD.
  • Controlul Incendiului: Echipele de intervenție au acționat rapid pentru a stinge incendiul și a preveni răspândirea acestuia.

Avertismentul Pompierilor

Pompierii avertizează că, în sezonul rece, există un pericol crescut de incendiu din cauza scăpării accidentale a jarului sau a scânteilor din sobă. Ei recomandă precauții suplimentare și o atenție sporită la utilizarea surselor de căldură.

Concluzii

Acest incident tragic reamintește importanța respectării normelor de siguranță atunci când se folosesc sobe sau alte surse de căldură în locuințe. Prevenirea astfel de incidente necesită vigilență și conștientizare din partea tuturor cetățenilor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Știri locale relevante și actualizate. Rămâi la curent cu tot ce se întâmplă în comunitatea ta! Vizitează-ne pentru cele mai noi știri!

Citește Acum