stirisud.ro incalcare grava a legii accident rutier produs de un individ baut fara permis si cu masina furata in mihail kogalniceanu

Încălcare Gravă a Legii: Accident Rutier Produs de un Individ Băut, Fără Permis și cu Mașină Furată în Mihail Kogălniceanu

Fugă pe Câmp După Producerea Accidentului – Tânăr de 25 de Ani în Arestul Poliției

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat și se află în custodia poliției după ce a fost implicat într-un accident rutier în zona comunei Mihail Kogălniceanu, pe DN22E87, sub influența alcoolului, fără permis de conducere și cu un autoturism furat.

Detalii despre Incident

Polițiștii Serviciului Rutier au fost alertați despre producerea unui accident rutier. La sosirea lor la locul incidentului, au descoperit că șoferul vinovat a fugit de la fața locului. În urma unei scurte căutări, acesta a fost găsit pe un câmp din apropiere.

Rezultatele Testului Alcoolscopic și Refuzul Recoltării Mostrelor Biologice

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ciuda acestui fapt, el a refuzat recoltarea de mostre biologice pentru a stabili alcoolemia exactă.

Constatări Suplimentare ale Poliției

Investigațiile ulterioare au relevat că tânărul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea fusese sustras de la domiciliul unei cunoștințe. În urma accidentului, șoferul a suferit răni ușoare și a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.

Acuzații și Măsuri Luate

Pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, refuzul recoltării de mostre biologice, furt în scop de folosință, furt calificat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. El a fost reținut pentru 24 de ore și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, conform informațiilor furnizate de IPJ Tulcea.

Acest incident subliniază riscurile conducerii sub influența alcoolului și fără permis, punând în pericol viața și siguranța altor participanți la trafic. Autoritățile continuă să ia măsuri drastice împotriva acestor infracțiuni grave, pentru a asigura un trafic rutier mai sigur.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Găzduire în cloud rapidă și eficientă. Asigură-ți performanța optimă pentru afacerea ta online! Alege găzduire în cloud!

Află Mai Multe