stirisud.ro hagi face schimbari la farul de la goluri spectaculoase la vanzari de top

Hagi Face Schimbări la Farul: De la Goluri Spectaculoase la Vânzări de Top!

Hagi, de la Magicianul Mingii la Maestrul Afacerilor

Gică Hagi, cunoscut în lumea fotbalului ca „Regele”, a decis să-și schimbe coroana de golgheter cu cea de magnat al afacerilor. Într-o mișcare care a surprins pe toată lumea, Hagi a anunțat că vrea să aducă un nou antrenor la Farul Constanța și să vândă majoritatea acțiunilor clubului. Se pare că Hagi, care a driblat adversari pe terenul de fotbal, acum driblează în lumea afacerilor.

„Vreau un Antrenor Plătit, Nu un Patron!”

Într-o declarație care a stârnit zâmbete, Hagi a spus: „Farul trebuie să aibă un antrenor care e plătit, nu care e patron. De la anul, trebuie să aibă un antrenor care va fi plătit și care nu e patron.” Se pare că Hagi vrea să se asigure că viitorul antrenor al Farului nu va fi doar un alt „Rege”, ci unul care primește un cec la sfârșitul lunii.

„Vând Tot, dar Păstrez 10%!”

Hagi nu se retrage complet din scenă. El a declarat că va păstra un procent de zece la sută din acțiunile clubului. „Nu plec din club, rămân cu 10%, dar trebuie să vină oameni cu bani,” a spus Hagi. Se pare că Hagi își dorește să fie un fel de „consilier regal” în spatele scenei, păstrând un ochi pe regatul său fotbalistic.

Un Buget „Foarte Mare” pentru Farul

Hagi își dorește ca Farul să aibă un buget „foarte mare”. „Nu poți să lucrezi cu deficit de buget,” a explicat el. Se pare că Hagi vrea să transforme Farul într-un fel de Real Madrid al Dobrogei, cu un buget care să facă invidioși pe toți rivalii.

Concluzie

Cu această mișcare, Hagi demonstrează că nu doar pe teren a fost un strateg, ci și în afaceri. Poate că în curând îl vom vedea pe Hagi negociind nu doar cu jucători, ci și cu investitori, transformând Farul într-un club de top nu doar în România, ci și în Europa.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Mentenanță site pentru performanță maximă. Optimizează-ți site-ul și asigură-i funcționalitatea continuă! Alege serviciile!

Află Mai Multe