stirisud.ro guvernul romaniei aloca fonduri pentru incalzirea municipiului drobeta turnu severin

Guvernul României Alocă Fonduri pentru Încălzirea Municipiului Drobeta-Turnu Severin

Într-o mișcare esențială pentru confortul cetățenilor săi pe timp de iarnă, Guvernul României a alocat o sumă semnificativă pentru încălzirea municipiului Drobeta-Turnu Severin, asigurând astfel că locuitorii orașului vor avea acces la căldură în locuințele lor în perioada sezonului rece.

Detalii despre Alocarea Fondurilor

Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți și prefectul județului, au înaintat o solicitare către Guvern pentru a primi fonduri necesare încălzirii. În urma acestei solicitări, în ședința de guvern de astăzi, a fost alocată suma de 15.000.000 lei pentru încălzirea pe perioada sezonului rece.

Impactul Asupra Comunității

Această alocare de fonduri va asigura continuitatea Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică la nivelul municipiului Drobeta-Turnu Severin. Este o veste bună pentru cetățenii orașului, care vor beneficia de confort termic în locuințe, dar și pentru alte instituții racordate la sistemul centralizat.

Mulțumiri Adresate Guvernului

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mulțumit prim-ministrului Marcel Ciolacu pentru răspunsul prompt la solicitarea lor și pentru sprijinul acordat municipiului Drobeta-Turnu Severin. Această inițiativă demonstrează angajamentul Guvernului de a asigura condiții de viață decente pentru cetățenii săi.

Concluzie

Alocarea acestor fonduri de către Guvernul României este un pas important în asigurarea confortului termic pentru locuitorii municipiului Drobeta-Turnu Severin. Această măsură reflectă preocuparea autorităților pentru bunăstarea cetățenilor și reprezintă un exemplu de bune practici în administrarea nevoilor comunităților locale.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Servicii SEO profesionale pentru vizibilitate maximă. Crește-ți traficul și îmbunătățește-ți rankingul! Alege serviciile noastre SEO!

Află Mai Multe