Disclaimer pentru StiriSud.ro

1. Generalități

Site-ul de știri StiriSud.ro este un portal de informații și știri care acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv, dar fără a se limita la, evenimente locale, naționale și internaționale, politica, economia, cultura și sportul. Conținutul publicat pe StiriSud.ro este destinat informării și educației publicului.

2. Acoperire și Fiabilitate

StiriSud.ro își propune să ofere informații actualizate și corecte. Cu toate acestea, nu putem garanta că toate informațiile publicate sunt întotdeauna complete, exacte sau actuale. Informațiile pot suferi modificări fără notificare prealabilă.

3. Drepturi de Autor

Conținutul disponibil pe StiriSud.ro, inclusiv textele, imaginile, graficele și orice alt material, este protejat de drepturile de autor și aparține StiriSud.ro sau surselor sale. Reproducerea, modificarea, distribuirea sau utilizarea acestui conținut în alte scopuri decât cele personale sau informative, fără acordul scris al StiriSud.ro, este strict interzisă.

4. Utilizarea Informațiilor

Informațiile furnizate pe StiriSud.ro sunt destinate utilizării personale și nu trebuie considerate ca sfaturi sau recomandări oficiale. StiriSud.ro nu este responsabil pentru deciziile luate de cititori pe baza informațiilor publicate pe site.

5. Linkuri Externe

StiriSud.ro poate include linkuri către site-uri externe. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a facilita accesul la informații suplimentare și nu implică o aprobare a conținutului acestor site-uri externe. StiriSud.ro nu este responsabil pentru conținutul sau fiabilitatea site-urilor externe.

6. Limitarea Răspunderii

StiriSud.ro și echipa sa nu sunt responsabile pentru orice daune directe sau indirecte, pierderi sau cheltuieli rezultate din accesarea sau utilizarea site-ului, sau din incapacitatea de a accesa sau utiliza acest site.

7. Modificări ale Disclaimer-ului

StiriSud.ro își rezervă dreptul de a modifica oricând conținutul acestui disclaimer, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt încurajați să revizuiască periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice schimbări.

Contact

Pentru întrebări sau clarificări legate de acest disclaimer, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii de contact de pe site-ul nostru.

Data ultimei actualizări: 8 decembrie 2023

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.