stirisud.ro 9

Dezmembrari Pallady: Soluția Ideală pentru Piese Auto Second Hand de Calitate în București

În căutarea pieselor auto second hand de înaltă calitate? Dezmembrari Pallady este răspunsul tău! Situat pe strada Nicolae Teclu nr 5, sector 3, în București, acest parc de dezmembrări auto oferă o gamă largă de piese originale din dezmembrări pentru o varietate de autovehicule.

O Gamă Variată de Piese Auto

La Dezmembrari Pallady, vei găsi piese pentru o multitudine de mărci și modele de autoturisme, inclusiv Volkswagen, Opel, Mercedes, Audi, Renault, BMW, Rover, Mazda, Skoda, Dacia, Daewoo și Seat. Fiecare piesă este atent identificată, controlată și păstrată în condiții optime, asigurându-te că primești produse de cea mai bună calitate.

Servicii Complete și Accesibile

Echipa noastră specializată este pregătită să te ajute să găsești piesa potrivită pentru nevoile tale. Poți plasa comenzi direct pe site-ul nostru sau ne poți contacta telefonic pentru asistență. De asemenea, te așteptăm în locația noastră, situată lângă Ikea Pallady, pentru a ridica piesele solicitate.

Garanție și Livrare Rapidă

Oferim garanție pentru toate piesele auto comercializate, astfel încât să ai încredere în achiziția ta. În plus, livrăm piese auto din dezmembrări în toată țara, cu plata ramburs, pentru a-ți oferi un serviciu cât mai convenabil și eficient.

Vizitează-ne Astăzi

Pentru piese auto second hand de încredere și de calitate, Dezmembrari Pallady este alegerea perfectă. Vizitează-ne la adresa strada Nicolae Teclu nr 5, Sector 3, București, sau contactează-ne la telefon 0792411405 pentru mai multe informații. Suntem deschiși de luni până vineri între orele 8:00-17:30 și sâmbătă între 8:30-14:00.

Alege Dezmembrari Pallady pentru piese auto second hand de calitate și servicii de încredere!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Cutii poștale pentru blocuri, durabile și elegante. Alege soluția ideală pentru locuința ta! Descoperă cele mai bune cutii poștale blocuri!

Vezi Produsele