stirisud.ro deschiderea unui nou restaurant kfc in buzau investitie de 1 5 milioane de euro

Deschiderea unui Nou Restaurant KFC în Buzău: Investiție de 1.5 Milioane de Euro

KFC a inaugurat un nou restaurant de tip Drive Thru în Buzău, marcând o investiție semnificativă de 1,5 milioane de euro. Acesta este al doilea restaurant KFC în municipiul Buzău și face parte din planul de dezvoltare teritorială al companiei pentru anul 2023.

Detalii ale Investiției

  • Locația: Restaurantul este situat lângă centrul comercial „Mara”, între rondul de la Carrefour și cartierul Orizont. Clădirea are funcțiunea de alimentație publică, restaurant Drive-thru și locuri de parcare proprii.
  • Investitor: Beneficiarul investiției este compania U.S. FOODS S.A., cu sediul în București, care operează lanțul de restaurante tip fast-food KFC.

Caracteristici ale Noului Restaurant

  • Capacitate și Facilități: Restaurantul are o capacitate de 62 de locuri în interior și 28 de locuri pe terasă, cu un design modern și infrastructură realizată după standardele internaționale YUM! Brands.
  • Dotări Tehnologice: Echipat cu 4 kiosk-uri duble pentru consultarea meniului și plasarea comenzilor, precum și cu meniuri digitale de comandă, atât în interior, cât și pe linia de Drive Thru.
  • Opțiuni Multi-Channel: Clienții pot servi produsele în confortul restaurantului, prin opțiunea take-away sau prin intermediul serviciului de Drive Thru.

Impactul Economic și Social

  • Crearea de Locuri de Muncă: Noul restaurant generează 45 de locuri de muncă pentru comunitate, oferind un mediu dinamic pentru dezvoltarea profesională și personală.
  • Beneficii pentru Angajați: Un membru al echipei poate obține un venit net de 3.100 de lei începând cu a treia lună de colaborare, ce include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri și prime.

Concluzii

Deschiderea noului restaurant KFC în Buzău reprezintă un pas important în expansiunea companiei pe piața românească și subliniază angajamentul său de a oferi servicii de calitate și opțiuni accesibile pentru consumatori. Această investiție contribuie la dezvoltarea economică locală și la crearea de noi oportunități de angajare.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Pepiniera Călugăreni - vindem tuia pentru gard viu și alte plante ornamentale. Înfrumusețează-ți grădina cu plante de calitate superioară!

Vezi Produsele