stirisud.ro consumul de droguri in randul tinerilor din brasov o problema ingrijoratoare

Consumul de Droguri în Rândul Tinerilor din Brașov: O Problemă Îngrijorătoare

Trei tineri din Brașov au fost surprinși consumând droguri în scara unui bloc din zona centrală a orașului. Incidentul a fost înregistrat de camerele de monitorizare instalate de un proprietar de apartament, preocupat de creșterea infracționalității în zonă.

Detalii ale Incidentului

  • Tinerii Implicați: În filmare apar trei adolescenți, dintre care unul nu are mai mult de 14 ani, pregătindu-și și consumând drogurile.
  • Momentul Incidentului: Imaginile au fost surprinse în urmă cu câteva ore.

Reacția Autorităților

  • Investigații în Desfășurare: Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, a declarat că filmarea va fi analizată de polițiștii din Victoria pentru a efectua verificări.
  • Aspecte Legale: Conform lui Zontea, consumul propriu-zis de droguri nu este incriminat, dar modul în care au fost achiziționate drogurile este subiectul principal al investigației.

Concluzii

Acest incident subliniază o problemă îngrijorătoare legată de consumul de droguri în rândul tinerilor și necesitatea unor măsuri eficiente pentru prevenirea și combaterea acestui fenomen. Este esențial ca autoritățile, comunitatea și familiile să colaboreze pentru a aborda această problemă complexă.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Știri life - tot ce este nou și interesant. Explorează lumea dintr-o perspectivă proaspătă! Află cele mai recente noutăți!

Citește Acum