stirisud.ro confiscare masiva de articole pirotehnice in ploiesti politistii prahoveni intervin

Confiscare Masivă de Articole Pirotehnice în Ploiești: Polițiștii Prahoveni Intervin

Polițiștii din Prahova au realizat o captură impresionantă de articole pirotehnice în parcarea unui bloc din municipiul Ploiești. În urma unei operațiuni coordonate, au fost confiscate aproximativ 100 de kilograme de articole pirotehnice, în valoare de 10.000 de lei.

Detalii ale Operațiunii

Operațiunea a fost efectuată de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Secției nr.2 de Poliție Ploiești. Aceștia au depistat în flagrant delict o femeie de 34 de ani, din București, care comercializa ilegal articole pirotehnice.

Captura Impresionantă

Asupra femeii au fost găsite aproximativ 46.800 de bucăți de articole pirotehnice, categoriile P1 și F2, totalizând o cantitate de aproximativ 100 de kilograme. Aceste articole, comercializate fără autorizație, reprezintă un risc major pentru siguranța publică.

Măsuri Legale și Continuarea Cercetărilor

Articolele pirotehnice au fost ridicate de către autorități în vederea continuării cercetărilor. Se urmărește stabilirea provenienței acestora și luarea măsurilor legale corespunzătoare. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Consecințe și Avertismente

Această acțiune subliniază eforturile continue ale poliției în combaterea comerțului ilegal cu articole pirotehnice. Autoritățile reamintesc cetățenilor pericolele asociate cu utilizarea neautorizată a acestor produse și necesitatea respectării legilor pentru a asigura siguranța tuturor.

Concluzie

Confiscarea articolelor pirotehnice din Ploiești este un exemplu clar al angajamentului poliției de a proteja comunitatea de riscurile asociate cu comercializarea și utilizarea ilegală a acestor produse. Este vital ca cetățenii să fie conștienți de pericolele pe care le reprezintă aceste articole și să colaboreze cu autoritățile pentru a menține un mediu sigur.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Informații de actualitate din Prahova. Află tot ce este important din județul Prahova! Rămâi informat cu cele mai noi știri locale!

Citește Acum