stirisud.ro 7

Condiții de Iarnă pe Drumurile din Județul Brașov: Ceață Densă și Polei

În această perioadă, drumurile din județul Brașov sunt acoperite de ceață densă și polei, creând condiții dificile de circulație pentru șoferi. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că nu există autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită, dar condițiile de iarnă persistă în zonele de munte și în regiunea Moldovei.

Vizibilitate Redusă și Carosabil Alunecos

Ceața scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat chiar sub 50-100 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Brașov, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Maramureș și Prahova. În plus, carosabilul este alunecos din cauza poleiului care se formează pe alocuri, în special în județele Harghita, Maramureș și Vrancea.

Recomandări pentru Șoferi

Pentru a evita incidentele neplăcute, INFOTRAFIC recomandă șoferilor să reducă viteza în mers, să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, să mărească distanța de siguranță între autovehicule și să evite manevrele bruste și depășirile riscante.

Concluzie

Șoferii care călătoresc prin județul Brașov și regiunile învecinate trebuie să fie extrem de precauți și să se adapteze condițiilor de iarnă. Siguranța în trafic este prioritară, iar respectarea recomandărilor INFOTRAFIC poate preveni accidentele.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Găzduire web profesională și de încredere cu Hostinger. Alege performanța web și fiabilitatea pentru site-ul tău de afaceri!

Vezi Ofertele