stirisud.ro comparativul costurilor pentru schi in romania bulgaria si austria

Comparativul Costurilor pentru Schi în România, Bulgaria și Austria

Pasionații de schi care doresc să exploreze pârtiile montane au multiple opțiuni atât în România, cât și în destinații internaționale precum Bulgaria sau Austria. Costurile pentru un skipass variază considerabil, influențând decizia de călătorie a schiorilor.

Prețurile în Stațiunile Montane din România

  • Predeal: Una dintre cele mai scumpe stațiuni de schi din România, cu un skipass de o zi pentru adulți costând 265 lei și 125 lei pentru copii​​.
  • Sinaia: Skipass-ul de o zi costă între 210 și 230 lei pentru adulți și între 135 și 150 lei pentru copii​​.
  • Poiana Brașov: Sezonul acesta, prețurile sunt mai mici decât în Predeal sau Sinaia, cu un skipass de 200 lei pentru adulți și 120 lei pentru copii​​.
  • Rânca: O destinație mai accesibilă, unde skipass-ul costă 120-130 lei pentru adulți și 60 lei pentru copii​​.

Comparativ cu Bulgaria

  • Bansko: În Bulgaria, prețurile sunt mai avantajoase decât în România. Skipass-ul pentru o zi costă aproximativ 228 lei pentru adulți și 114 lei pentru copii​​.

Comparativ cu Austria

  • Kit Buelle: În Austria, prețurile variază în funcție de sezon. În extra-sezon, un skipass costă aproximativ 300 lei pentru adulți și 150 lei pentru copii, iar în sezonul de vârf prețurile urcă la aproximativ 358 lei pentru adulți și 180 lei pentru copii​​.

Concluzie

Alegerea destinației pentru schi depinde de bugetul disponibil și de preferințele personale. Stațiunile montane din România oferă o varietate de prețuri, iar destinațiile internaționale precum Bulgaria sau Austria sunt alternative atractive pentru iubitorii de schi, oferind diferite experiențe la prețuri competitive.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Știri life - tot ce este nou și interesant. Explorează lumea dintr-o perspectivă proaspătă! Află cele mai recente noutăți!

Citește Acum