stirisud.ro boxele metalice de depozitare de la nda international solutia ideala pentru spatii securizate

Boxele Metalice de Depozitare de la NDA International: Soluția Ideală pentru Spații Securizate

NDA International, un nume sinonim cu calitatea în domeniul producției de cutii postale, aviziere și cutii pentru depozitarea valorilor, vă propune acum o soluție inovatoare pentru configurarea spațiilor de depozitare: boxele metalice de depozitare. Acestea sunt ideale pentru clădiri de apartamente, subsoluri, mansarde sau orice alt spațiu care necesită un nivel ridicat de protecție.

Design Sofisticat și Materiale de Calitate

Boxele metalice de depozitare de la NDA International sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, cu un design sofisticat. Fiecare boxă este construită din tablă debitată cu laser de 2 mm grosime și corp din teavă rectangulară pătrată și plasă, toate vopsite în câmp electrostatic pentru durabilitate și rezistență.

Dimensiuni și Configurație Interioară

Boxele sunt disponibile în diverse dimensiuni, adaptate nevoilor dumneavoastră:

  • Lățime 1500 x Înălțime 2100 x Adâncime 1500 mm
  • Lățime 1000 x Înălțime 2100 x Adâncime 1000 mm

Configurația interioară este maximizată pentru confort, cu acoperire cu pulbere pe materiale și cheie digitală pentru o securitate sporită.

Funcționalitate și Securitate

Aceste boxe servesc ca spații de depozitare individuale, perfecte pentru stocarea obiectelor de agrement sezoniere sau a uneltelor necesare lucrărilor. Sistemul de panouri permite vizualizarea bunurilor depozitate, circulația aerului și patrunderea luminii, reducând astfel riscul de efractie.

Rafturi și Mecanism de Blocare

Boxele includ rafturi detașabile, realizate din tablă de 2 mm grosime, și un mecanism de blocare fără cheie, cu cod, pentru o securitate sporită și ușurință în utilizare.

Disponibilitate și Opțiuni de Achiziție

Boxele metalice de depozitare sunt disponibile pentru achiziție sau închiriere, oferind flexibilitate în funcție de nevoile dumneavoastră. Pot fi amplasate în diverse spații, oferind o soluție eficientă și sigură pentru depozitarea obiectelor.

Garanție și Livrare

NDA International oferă o garanție premium de 3 ani de la data achiziției pentru toate produsele sale. Livrările sunt garantate în toată România, cu ambalare adecvată și un timp de producție rapid datorită tehnologiei avansate și ciclurilor de producție optimizate.

Contact pentru Comenzi

Pentru a comanda sau pentru mai multe informații despre boxele metalice de depozitare de la NDA International, vă invităm să vizitați website-ul cutiipostale-blocuri.ro sau să contactați echipa NDA International direct la telefon 0756678623 pentru asistență personalizată.

Descoperiți soluția ideală pentru spațiile dumneavoastră de depozitare cu boxele metalice de la NDA International – calitate, securitate și design la superlativ!

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Protejează-ți datele cu VPN. Navighează în siguranță și păstrează-ți confidențialitatea cu cele mai bune servicii VPN!

Vezi Ofertele