stirisud.ro accident provocat de un sofer baut pe strada miron costin din ploiesti

Accident Provocat de un Șofer Băut pe Strada Miron Costin din Ploiești

Un incident rutier serios a avut loc ieri pe strada Miron Costin din Ploiești, implicând un șofer în stare de ebrietate. Bărbatul de 33 de ani, din municipiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat în dreptul unui imobil.

Detalii ale Incidentului

Conform raportului poliției, șoferul, care emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Această valoare depășește limita legală permisă pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice.

Măsuri Luate de Autorități

După constatarea nivelului de alcool, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Consecințe și Avertismente

Acest incident subliniază riscurile grave asociate cu conducerea sub influența alcoolului. Autoritățile reamintesc importanța respectării legilor de circulație și a măsurilor de siguranță rutieră pentru a preveni astfel de evenimente nefericite.

Apelul către Comunitate

Autoritățile fac apel la responsabilitatea fiecărui participant la trafic și subliniază necesitatea unei conduite prudente și legale pentru a asigura siguranța tuturor pe drumurile publice.

Concluzie

Accidentul de pe strada Miron Costin din Ploiești este un exemplu clar al pericolelor pe care le reprezintă conducerea sub influența alcoolului. Este esențial ca toți șoferii să înțeleagă gravitatea acestor acțiuni și să respecte regulile de circulație pentru a proteja viețile și siguranța pe drumuri.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Creare site ieftin, rapid și profesionist. Lansează-ți prezența online cu un site web de calitate! Contactează-ne acum!

Vezi Ofertele