stirisud.ro accident grav la crevedia activat planul rosu de interventie

Accident Grav la Crevedia: Activat Planul Roșu de Intervenție

Un accident rutier grav a avut loc vineri seara la Crevedia, pe DN 1A, implicând un microbuz de transport persoane și alte două autoturisme. În urma incidentului, autoritățile din județul Dâmbovița au activat Planul roșu de intervenție, mobilizând resurse semnificative pentru gestionarea situației.

Detalii ale Accidentului

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, accidentul a fost o coliziune între două autoturisme și un microbuz de transport persoane. În urma impactului, trei persoane – un pasager din microbuz, un pasager dintr-un autoturism și o conducătoare auto – au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Răspunsul Echipelor de Urgență

La locul evenimentului au fost alocate opt ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, un punct medical avansat și trei ambulanțe SAJ. În total, au fost identificate cinci victime, dintre care trei în stare mai gravă.

Refuzul Transportului la Spital

Interesant este că alte trei persoane, pasageri din microbuz, au refuzat transportul la o unitate medicală. Microbuzul efectua transportul de persoane pe ruta Crevedia-Ciocănești și se deplasa din direcția Buftea către Crevedia.

Concluzie

Accidentul de la Crevedia reprezintă un memento serios privind riscurile circulației rutiere și importanța măsurilor de siguranță. Activarea Planului roșu de intervenție demonstrează seriozitatea situației și eforturile autorităților de a asigura asistența necesară victimelor.

A fost utila pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi

Niciun vot momentan.

Servicii complete pentru documentații de licitații. Obține cele mai bune rezultate cu echipa noastră de experți în domeniu!

Vezi Detalii